Esküvő a Fehér Házban – Ralph Lauren ruhában ment férjhez az amerikai elnök unokája

Különleges eseménynek adott helyszínt a Fehér Ház, az Egyesült Államok mindenkori elnökének hivatalos rezidenciája. Joe Biden amerikai elnök unokája ment ugyanis férjhez 2022. november 19-én szerelméhez, Peter Nealhez. Íme az esküvő képei, valamint Naomi Biden esküvői ruhájának részletei, amelyet az amerikai Vogue legújabb, exkluzív címlapján is láthatunk.

A szerelmesek

Naomi Biden (28) az amerikai elnök hat unokája közül a legidősebb. Ő és választottja, Peter Neal (25) is ügyvédként dolgoznak, és 2018 óta alkotnak egy párt. A lánykérés 2021 őszén történt egy káprázatos gyémántgyűrűvel – pont, ahogy a mesékben meg van írva.

Az esküvő

Naomi Biden és Peter Neal esküvőjét 2022. november 19-én tartották a Fehér Házban, 250 vendég jelenlétében. Jelenleg az ifjú pár a nagyszülőkkel él együtt, így nem kellett sokat utazniuk a nagy nap helyszínére. Ez volt egyébként a történelem tizenkilencedik esküvője, amelyet ezen a nagy múltú helyszínen rendeztek meg.

„Annyira közel állunk a családunkhoz, hogy mindig is tudtuk, hogy valakinek az udvarában házasodunk majd össze” – magyarázta Naomi az amerikai Vogue-nak. „Azt hiszem, ha a papám nem elnök lenne, valószínűleg ugyanígy az ő házuk lenne a helyszín vagy Peterék családi házának az udvara.”

A délelőtt 11 órakor kezdődő ceremóniát – amelynek bevonulózenéje a Bitter Sweet Symphony volt a The Verve-től – egy meghitt ebéd követte, aztán pedig késő estig mulatott a vendégsereg. A tortavágáshoz állítólag létrára kellett állnia az ifjú párnak, a citrom ízű tortacsoda ugyanis két méter magas volt.

Az esküvői ruha

Naomi Biden tulajdonképpen száz százalék biztosra ment azzal, hogy egy Grace Kelly-ihlette esküvői ruhát választott. A monacói hercegné stílusával egész egyszerűen nem lehet mellélőni, ráadásul pont azt az emelkedett, arisztokrata hangulatot sugározza, amelyet Naomiék is hangsúlyozni szerettek volna a nagy napjukon.

A ruha tervezője a Ralph Lauren divatház volt – Naomi elmondása szerint azért, mert mindenképpen egy amerikai tervezőt szeretett volna felkérni erre a komoly feladatra. Az esküvői ruha Chantilly csipkéből készült, és katedrális hosszúságú fátyol is járt hozzá. (A divatház tervezte egyébként JLo legutóbbi menyasszonyi ruháját, valamint Lily Collins esküvői ruháját is.)

„Mint minden kislánynak, nekem is élt egy kép a fejemben, ez pedig Grace Kelly ruhája volt” – mesélte Naomi.

A menyasszony az este során aztán még kétszer átöltözött: először egy mikádóselyem Reem Acra ruhába, majd pedig egy Markarian miniruhába.

Hasonló stílusú Daalarna ruhát szeretnél az esküvődre? Íme egy válogatás a Daalarna aktuális kollekcióiból! Ha szeretnél ellátogatni hozzánk egy díjmentes ruhapróbára, ahol személyre szabhatjuk az elképzeléseidet, kattints ide az elérhetőségekért!

Hasonló cikkek a témában:

The post Esküvő a Fehér Házban – Ralph Lauren ruhában ment férjhez az amerikai elnök unokája appeared first on Secret Stories.