The Kitchen Caters – Prémium catering szolgáltatás az esküvődre (X)

Az esküvő egy külön kategória minden catering szolgáltató életében, hiszen színesebb és érzelemdúsabb, mint bármelyik esemény. A The Kitchen Caters, a Kempinski Corvinus catering csapata rendelkezésére áll a koncepció kidolgozásától a szervezésen át egészen az esemény lebonyolításáig. Bármilyen jellegű eseményről legyen szó, bármilyen büdzséből is kell gazdálkodnotok. Íme 10 tény erről a szuper szolgáltatásról!

1. A The Kitchen Caters elsősorban az étel- és italválasztékot biztosítja egy esküvőn, és gyakran egy esküvőszervezővel dolgoznak együtt.

2. Az esküvők előtt mindig van egy ételkóstolás, amikor többféle előételt, főételeket kóstolnak a fiatal párral, és a kommentjeik alapján ott alakul ki a végleges menü.

3. A The Kitchen Caters törekvése, hogy az évszaknak megfelelő alapanyagokból ajánlja a fogásokat.

4. Fontos szempont minden esküvőn, hogy ne legyenek “megosztó” alapanyagok (ritkábban fogyasztott húsok, osztriga stb.), amit nem mindenki szeret. Ezen felül figyelnek a különféle diétákra, ételallergiákra is. Az ételeket szívesen elkészítik például laktózmentes, gluténmentes variációban is úgy, hogy közben a tányér összhatása ugyanaz marad. 

5. Szolgáltatásukra a tányérszervíz jellemző, és a tapasztalat szerint három-négy fogás az általános.

6. Az éjféli büfé igényeknél a hagyományos ételek (pl. töltött káposzta) mellett megjelennek az új trendek is, például a street food, frissen készült mini hamburgerekkel, hot doggal, stb.

7. A fogásokat általában boros italcsomaggal együtt kínálják. A vacsora után jellemzőek a koktélok, long drinkek (gin tonic, prosecco, champagne bar) is.

8. Ha a gyerekekre is külön gondol az ifjú pár, akkor nekik egy kisebb büfét is örömmel összeállítanak a kedvenc ételeikkel (pl. paradicsomos húsgombóc tésztával, rántott szelet). A gyerekeknek egyébként érdemes külön programot is szervezni az esküvői ebéd/vacsora alatt.

9. A The Kitchen Caters bárhová kitelepül az országban, Zalaegerszegtől Debrecenig. A helyszínen felállítják a konyhát, és minden fogás frissen készül. Nyáron inkább a szabadtéri, sátras esküvők a népszerűek, télen pedig kedvelt helyszín a Kiscelli Múzeum vagy a Gödöllői Kastély.

10. Ha szükség van rá, minden egyes részlettel kapcsolatban tudnak tanácsot adni vagy szolgáltatót ajánlani (bútorok, dekoráció, virág, zene, esküvői torta, stb.).

Ha még több információt szeretnétek kapni a The Kitchen Caters szolgáltatásairól, akkor klikk ide az elérhetőségeikért, ahol egyúttal fel is vehetitek a kapcsolatot velük.

The post The Kitchen Caters – Prémium catering szolgáltatás az esküvődre (X) appeared first on Secret Stories.