New Yorkban is nagy sikere volt az új Daalarna ETERNITY kollekciónak

A New York Bridal Fashion Weeken mutatkozott be a Daalarna legújabb kollekciója, az ETERNITY. Az esküvői ruhák nemzetközi fogadtatásáról kérdeztük a Daalarna csapatot, és azt is megtudtuk, hogy melyik fazonok voltak a partner esküvőiruha-szalonok legnagyobb kedvencei.

Hogyan zajlott az idei New York Bridal Fashion Week a Daalarna számára?

Nagyon örültünk, hogy ismét a teljes Daalarna csapat rész tudott venni a New York-i esküvőiruha-kiállításon. Legutoljára még a Covid előtt, 2019-ben tudtunk jelen lenni a budapesti munkatársakkal, 2020-ban elmaradt, illetve online zajlott az esemény, tavaly pedig csak az amerikai képviseletünk tudott személyesen megjelenni a kiállításon. Nagyszerű volt ismét találkozni a partnereinkkel és az érdeklődő szalonokkal. Mindig sokkal különlegesebb élőben találkozni velük és meghallgatni a visszajelzéseiket.

Melyik országokból látogattak el buyerek idén a Daalarna standjához?

Elsősorban Amerikából, Kanadából és Mexikóból érkeztek az esküvőiruha-szalonok képviselői a New York Bridal Fashion Weekre, de a párizsi viszonteladónkkal is sikerült találkoznunk, és voltak potenciális érdeklődök Londonból, Tokióból, Milánóból és Bristolból is. Nagy örömünkre a három nap alatt végig teltházunk volt.

Hogyan fogadták az új kollekciót? Milyen visszajelzéseket kaptatok?

Nagy örömünkre elsöprően pozitív visszajelzéseket kaptunk. Az új ETERNITY kollekcióban sok gyöngyös csipkéből és csillogós alapanyagból készült ruhánk van – ezeket nagyon jól fogadták, és az új szabásvonalakat is nagyon kedvelték.

Idén újdonságnak számítottak a különálló kiegészítőink is, például a puhatüll palástok és vállfátylak, melyeket kimondottan olyan menyasszonyoknak terveztünk, akik nem feltétlenül szeretnének klasszikus fátylat, de valamivel azért különlegesebbé, „menyasszonyosabbá” tennék az esküvői ruhájukat. A hosszú ujjas, lecsatolható felsőrészeket, amelyek tökéletesek lehetnek például a konzervatívabb megjelenést kedvelő, illetve őszi esküvőt szervező menyasszonyoknak, szintén nagyon szerették a partnereink.

Egyébként is megfigyelhető trendirányzatnak számítanak a kettő az egyben megoldások, amelyek a Daalarna kollekcióira amúgy is nagyon jellemzőek évek óta, és mostanában egyre népszerűbbek a nemzetközi esküvőkön is. A Covid óta egyébként is gyakoriak a folytatásos vagy két részletben megtartott esküvők, és így a polgári és az egyházi esküvőre, vagy a kertben tartott megerősítő szertartásra többféleképpen is meg lehet stylingolni ugyanazt az esküvői ruhát.

Az új ETERNITY kollekcióban a romantikus, virágos csipkék mellett sok minimalista, modern alapanyagot is használtunk különleges szabászati eljárásokkal kombinálva – nagy örömünkre New Yorktól Párizsig ezek a rendhagyóbb esküvőiruha-fazonok is nagy tetszést arattak.

A nagy masnis, ETN 520-as modellünkről például rengeteg fotót készítettek a partnereink, és előszeretettel emlegették „drama dress”-ként az Instagram felületeiken.

Daalarna ETN 520 esküvői ruha

Melyik ruhák voltak az abszolút kedvencek? 

A már említett nagy fehér masnis ruhán kívül a csillogó ruhánk (ETN 506) is nagy sikert aratott, kifejezetten imádták, hogy bár elképesztően látványos darab, mégis a kedvezőbb árú kategóriába tartozik, és így egy szélesebb réteg számára ajánlható.

További népszerű fazonok az új ETERNITY kollekcióból:

Kattints ide és nézd meg a teljes Daalarna ETERNITY kollekciót!


Volt időtök kikapcsolódni, felfedezni új helyeket?

Idén viszonylag rövidre sikerült a kiruccanásunk, mivel párhuzamosan nagyon sok itthoni projekten dolgozunk, például nemrég tartottuk az ETERNITY kollekció budapesti sajtóbemutatóját is. Emiatt sajnos nem volt lehetőségünk igazán turistáskodni, azonban szerencsére belefért a kiállítás előtt és után néhány izgalmas amerikai gasztronómiai élmény. Például az egyik kedvenc helyünk lett a The Parlour Room étterem, amely különleges whiskey-iről híres, illetve a Bryant Parkban található Bryant Park Grill.

Ezen kívül sikerült megnéznünk New York legújabb kulturális nevezetességét, a SUMMIT One Vanderbiltet,  ahol majdnem négy órát töltöttünk el izgalmasabbnál izgalmasabb terekben, miközben rengeteg gyönyörű képet és videót készítettünk social media felületeinkre (nézd meg itt). Lili kolléganőnk, aki egyben a modellünk is volt ebben a pár napban, az új kollekció csillogó ruháját (ETN 506) viselte közben, és hatalmas feltűnést keltett benne.

Jó hírünk van a menyasszonyok számára! A Daalarna ETERNITY kollekció már elérhető Budapesten, a Daalarna szalonban és világszerte több mint 50 nagyvárosban. Kérj időpontot munkatársunktól egy díjmentes ruhapróbára telefonon (06 30 306 4094) vagy e-mailben (info@daalarna.hu). Szeretettel várunk!

Hasonló cikkek a témában:

The post New Yorkban is nagy sikere volt az új Daalarna ETERNITY kollekciónak appeared first on Secret Stories.