Reflektorfényben a kézművesség – Bemutattuk az új ETERNITY kollekciót

Közvetlenül a New York-i debütálása után Budapesten, a Daalarna atelier-ben is bemutattuk az új ETERNITY kollekciót, amelynek a kézművesség áll a középpontjában. Hoztunk nektek néhány fotót a launch partyról, amelyen a Daalarna partnerei, a sajtó képviselői, valamint hazai sztárok és influenszerek is részt vettek.

Az eseményen a Daalarna tervezője, Benes Anita mesélt az ETERNITY kollekció születéséről, és egy exkluzív bemutató keretében a kollekció legkülönlegesebb darabjait is megmutattuk a meghívottaknak.

Reflektorfényben a kézművesség

Az eseményen a kulisszák mögé is bepillantást engedtünk, mégpedig ezúttal egészen különleges módon: a Daalarna atelier ablakait próbababák helyett ezúttal a Daalarna kézműves csapata foglalta el, hogy élőben illusztrálják a jelenlévőknek, milyen komplex és aprólékos folyamat egy esküvői ruha elkészítése.

„Minden egyes Daalarna esküvői ruha egy alkotási folyamat végeredeménye, amelynek nem csak én vagyok a részese, hanem az összes kollegám. Ezért tettem ma őket a kirakatba, hogy hangsúlyozzam a csapatmunka fontosságát. Az, hogy minden egyes ruha, ami nálunk készül, egyszeri és megismételhetetlen, az ő érdemük is, hiszen ők azok, akik a kollekció mintadarabjait aztán személyre szabják minden egyes megrendeléssel, a legutolsó kis csipkevirágig” – mondta el Benes Anita az eseményen.

Ha szeretnél eljönni hozzánk egy ingyenes ruhapróbára, akkor itt kérhetsz időpontot.

A Secret Stories Instagram oldalán visszanézhetitek a videófelvételeket az eseményről, illetve ajánljuk nektek korábbi cikkünket is a témában, amelyből jobban megismerhetitek munkatársainkat.

Fotók: Kondella Misi & Schuster Hanna/Daalarna

Köszönjük a mesés dekorációt, a finom éteket és italokat, valamint a hangulatos zenét fantasztikus partnereinknek:

Dekor: Gyenes Szilvia, Catering: WeDo Events, Italok: Mrs. Millicent, L’Or, Vöslauer, Hungaria, Torta és desszert: Martin’s Cakes, Zene: Ecler Wedding DJ

Láttad már az új Daalarna ETERNITY kollekciót? Ide kattintva megnézheted az összes ruhát, itt pedig a kampányfotókat. Ha szeretnél eljönni hozzánk egy ingyenes ruhapróbára, akkor itt kérhetsz időpontot.

The post Reflektorfényben a kézművesség – Bemutattuk az új ETERNITY kollekciót appeared first on Secret Stories.