Az esküvői ajándék nem csak egy borítékból állhat – Nászajándék tippek (X)

Tény, hogy nem feltétlenül egyszerű megtalálni azt a nászajándékot, ami beváltja a hozzá fűzött reményeket. Ami a pár mindkét tagja számára értékkel bír, ami nem veszíti el a jelentőségét, még az évek múltán sem. Igazság szerint nem csoda, hogy sokan végül a pénzre szavaznak, mint ténylegesen hasznos ajándékötletre. A közös életét kezdő ifjú pár így valóban arra költhet, ami a szíve vágya. Na, de azért egy borítékot átnyújtani úgy önmagában nem túl elegáns. Érdemes valami apróságot is mellétenni, ami személyesebbé varázsolja az ajándékozás pillanatát.

Kicsi a bors, de erős?

Az „apróságnak” titulált meglepetés ugyanis hatalmasat szól! Vagyis az ajándék értéke sokszor nem feltétlenül függ össze annak az árával. Stílusos ékszertartó a gyűrűknek? Manikűrszett külön férfi és női verzióban? Esetleg egy érzéki parfümduó? Illatos gyertyák a romantikusabb hangulatért? Bármelyik is legyen a befutó, a lényeg, amire célszerű odafigyelni, hogy a pár mindkét tagja számára örömöt szerezzen a kiszemelt. A személyre szabottság, azaz a siker titka. Szóval jó ötlet kicsit utánajárni mondjuk a kedvenc illatoknak, színeknek és máris borítékolható az egyediség.

Fotó: Unsplash

Mi a helyzet a szettekkel?

Az ajándékcsomag is nagyszerű alternatíva, főleg azért, mert így egyetlen választással gyakorlatilag pont tehető a vásárlás végére. Ráadásul a kreativitás rész ki is hagyható a képletből, nem kell azon aggodalmaskodni, hogy vajon mi alapján álljon össze a készlet, lévén a kínálatban már komplett variációk kaphatók. Ezek után nincs más hátra, mint előre a nézelődéssel! Az biztos, hogy lényeges, hogy a fent már említett egyediséget erősítő jellemvonások meglegyenek, mert így garantálható az a semmivel össze nem téveszthető személyes hangulat, ami egyúttal törődésről, gondoskodásról árulkodik. Márpedig azt nem nehéz belátni, hogy manapság, a mai világban ezekből akad a legkevesebb, s pontosan ezekre van a legnagyobb igény!

Az esküvői ajándék nem csak egy borítékból állhat – Fotó: Pixabay

Íme, egy igazán telitalálatos ötlet!

A masszázsgyertya kétségtelenül tökéletes meglepetés! Mindkét fél számára! És nem csupán a nászéjszaka örömére! Kár lenne ennyire ledegradálni mindazt az előnyt, amit a termék megtestesít. Egyrészt értékes illóanyagokat tartalmaz, amik kényeztetnek. Sőt egyes speciális típusok konkrétan elősegíthetik a stresszoldást, a lazítást, a relaxálást, vagy éppen a felfrissülést. Másrészt a gyertyaláng legalább negyedóráig beragyogja a teret, romantikus fénybe vonva a környezetet. Ebből a megvilágításból minden sokkal lágyabb, kellemesebb, különösen egy fárasztó nap után.

Harmadrészt a gyertya komponensei között megannyi értékes anyag fedezhető fel, melyek ápolják, hidratálják, frissítik a bőrt. Olajos állapotban masszázsolajként alkalmazható: kellemesen meleg, így aztán mindkét fél számára öröm vele érintkezni. Meg persze egymással. Dermedtebb állapotában pedig hidratáló krémként használható, nem is akármilyen eredményesen. Az illatok ereje, a hatékony komponensek előnyei és a gyertya magával ragadó kisugárzása így olvadhat össze egyetlen esküvői figyelmesség képében!

The post Az esküvői ajándék nem csak egy borítékból állhat – Nászajándék tippek (X) appeared first on Secret Stories.