“Az esküvőn jelentettük be, hogy úton van a kislányunk” – Brigi és Balázs

Rovatunkban ezúttal egy a Daalarna rajongók számára ismerős arcot láthattok. Kulin Brigi számos alkalommal szerepelt már a Secret Stories-on, hiszen sok éven keresztül volt a fitting modellünk, és az éves divatbemutatóinknak is rendszeres fellépője volt. Most az ő bohém, terrakotta színekben pompázó esküvőjükről olvashattok nálunk.

Hogyan ismerkedtetek meg Balázzsal?

Mi a gimnáziumban találtunk egymásra. Balázs végzős volt, én pedig egy évvel alatta jártam, amikor egymásra találtunk. Így már 11 éve vagyunk együtt. 🙂

Milyen volt a lánykérés?

Tunéziai nyaralásunk alatt történt. Az évfordulónk is beleesett az utazásba, így Balázs mindenképp azon a napon szerette volna a lánykérést. Egy sósivatagnál épp a napfelkeltét vártuk, amikor megkérte a kezem. Nagyon szép emlék.

Mi volt az esküvőtök koncepciója, milyen napot képzeltetek el magatoknak?

Én nem gondoltam nagyon túl, a lényeg az volt, hogy mi és a vendégek is jól érezzék magukat, és ünnepeljünk egy jót, amire mindig szívesen gondolunk majd vissza.

Hogyan, mennyi idő alatt szerveztétek meg az esküvőt?

Mi eléggé az utolsó pillanatban kezdtünk neki a szervezésnek 2020 júniusában (a Covid első hulláma után), emiatt alig volt már szabad helyszín, de sikerült mindent leszerveznem időben. Eredetileg 2020. 10. 31-én lett volna, de a Covid miatt 2021. 06. 12. lett a végső dátumunk.

Hogyan választottátok ki a helyszínt?

Időszűke miatt nem voltak különösebb vágyaink, csak annyi, hogy egyszerű, de jó hangulatú legyen a hely, és ne legyen túl messze Budapesttől. Így esett a választásunk a Szentendrei Skanzenre.

Mi volt az álmotok a dekorra, a meghívókra és a grafikára vonatkozóan?

Én egy bohém, terrakotta színekben pompázó dekorációt képzeltem el, amit a dekorosunk csodaszépen meg is valósított. Az összes grafikát magam terveztem és készítettem el, mivel grafikusként is dolgozom. Az egyik fő különlegesség a saját készítésű makramé dekorációk voltak, amiket azóta bérbe is adok.

Mi volt a catering koncepciója, milyen ételeket választottatok a vendégeknek?

Fontos volt, hogy mindenkinek legyen olyan étel, amit szeret, és külön figyeltünk az ételallergiásokra is, amiben a helyszín is nagyon együttműködő volt. A menü isteni finom volt (leves: vadragu leves vegyes erdei gombával, főétel: ropogós kacsa comb almás lilakáposztával, hagymás törtburgonyával). Emellett kis apró süteményekkel vártuk a vendégeket.

A menyasszonyi torta pedig kis cupcake-ekből állt, epres mascarpone, csokis és tiramisu ízesítéssel. A tízszeletes torta, amit felvágtunk, pedig epres mascarponés volt.

Korábbi Daalarna modellünkként volt már elképzelésed még a próba előtt, hogy mit szeretnél viselni a nagy napon?

Az egyértelmű volt, hogy Daalarna ruhát szeretnék, amióta csak Benes Anitával dolgozom, de sosem tudtam igazán, hogy milyen ruhát választanék. A ruhapróbára egyedül mentem, mert habár engem nem lehet annyira befolyásolni ilyen téren, de szerettem volna csak a saját érzéseimre koncentrálni.

Régebben én voltam a Daalarna fitting modellje, így tényleg mindenféle esküvői ruha típus volt már rajtam, ezért szerintem nehéz volt a választás. Addig sok embertől hallottam, hogy lehet érezni, amikor ‘a ruha’ van rajtunk, de annyira nem hittem ebben. Amikor viszont felvettem a ruhámat és megláttam magam benne, akkor végig futott a hátamon a hideg, és tudtam, hogy ez lesz a ruhám. Egy sellő fazonú ruha, ami felül ujjatlan, csipke felsőrésszel.

Egyik legnagyobb különlegessége az oldalán a csípőrészt kiemelő csipke díszítés.

Mesélsz kicsit a többi részletről is a megjelenéseddel kapcsolatban?

A sminkemet és frizurámat Elena készítette, akit egy inspirációs fotózáson ismertem meg. Modellként rengeteg emberrel dolgoztam már, sokféle sminket kaptam, de az ő sminkjében tetszettem magamnak eddig a legjobban, így nem volt kérdés, hogy őt kérem fel az esküvőmre is.

Ha 5 szóval kellene jellemezned, milyen volt az esküvőtök?

Tökéletes, boldog, stresszmentes.

Milyen emlékeid vannak a nagy napról?

Szerintem nagyon jól sikerült, semmit sem csinálnék máshogy. Így volt tökéletes, ahogy volt.

Melyek voltak a legemlékezetesebb pillanatok és a legszebb élmények?

Az esküvőn jelentettük be, hogy már úton van a kislányunk. Azt a pillanatot sosem felejtem el, amikor mindenki felujjongott.

Meddig tartott a parti? Volt nyitótáncotok?

Természetesen volt nyitótáncunk. Balázst először noszogatni kellett, aztán ő is és én is nagyon élveztük a táncórákat, ami nagyon jól ráhangolt minket az esküvőre.

Zenében mindenféle stílust játszott a DJ, szerettünk volna minél több embernek kedvezni. A vacsora alatt dzsessz zene szólt.

Mi volt, ami miatt a leginkább izgultál az esküvő előtt?

Nem vagyok az az izgulós típus, végig nyugodt voltam, mert tudtam, hogy mindent megszerveztem, ha pedig valami történt volna, akkor is valószínűleg megoldható probléma lett volna. Persze az egyházi szertartás után leszakadt az ég, de ez sem zavart, még jól is esett egy kis hűvösebb levegő.

Egyedül a bevonuláskor ment fel a pulzusom, de aztán megnyugodtam, amikor az oltárhoz érve megfogtam Balázs kezét.

Volt rossz emléked vagy olyan részlet, amit megváltoztatnál utólag?

Nem emelnék ki semmit, ami olyan, arra is úgy tekintek, hogy így kellett lennie, és utólag egy jót nevettünk rajta.

Hova utaztatok nászútra?

Montenegróba utaztunk autóval, és álomszép helyeken jártunk. Bejártuk a tengerparti helyeket, majd a hegyekbe mentünk tovább. Húsz hetes terhesen már nem vállaltunk nagy túrákat, de azért így is csodaszép helyeket láttunk.

Esküvői ruha: Daalarna, Helyszín: Szentendrei Skanzen, Fotós: Emil - Eechalhoub, Dekor: Unique dekor, Makramé dekorációk: MAMÉ makramé, Grafikák: Kulin Brigitta Grafikus, Smink, haj: Elena, Fejdísz: Trangoni, Torta: Cupcake tortaműhely

Te is szeretnél szerepelni rovatunkban? Küldd be nekünk Daalarna ruhás esküvődet ide kattintva. Még több esküvői beszámolót találsz ezen a linken, vagy kövess minket az Instagramon és a Pinteresten még több inspirációért!

The post “Az esküvőn jelentettük be, hogy úton van a kislányunk” – Brigi és Balázs appeared first on Secret Stories.