Újítsd meg természetes hajszíned! – 2022 őszi-téli trendjei (X)

Az ősz minden alkalommal jelentős változásokat hoz az életünkben: az időjárás lassan borúsra fordul, egyre rövidebbek a napsütötte órák, és lágy melankólia öleli át ezt a máskülönben varázslatos időszakot. Éppen ezért úgy gondoljuk, hogy ez a tökéletes pillanat arra, hogy egy kis csavart vigyünk a megjelenésünkbe – hiszen manapság a hajszín az egyik legfontosabb eszköz arra, hogy pozitív hangulattal és önbizalommal töltsük meg mindennapjainkat. A Wella Professionals őszi-téli szezonjának legmeghatározóbb trendje fókuszában a természetes színek állnak – a Signature Naturals letisztult, mégis dinamikus palettájában semleges alapszíneket ragadunk meg, és úgy keltjük életre őket, hogy engedünk a fokozott hitelességnek és dinamizmusnak. A természetes színeket most izgalmas, hangsúlyos színek tarkítják, a meleg borostyán árnyalatoktól kezdve a sötét olíva alaptónusokon át a füstös levenduláig. Ezeket a trendeket követve nem csak a nagy napodon kölcsönözhetsz magadnak tökéletes külsőt, de akár a hétköznapokban is tudsz egy kis különlegességet csempészni a megjelenésedbe.

Élénk, karakteres szőkék – krémes gyöngyház adta ragyogás

A korábbi trendek telítetlenebb szőkéitől eltérve, az idei szőkék pozitív életérzéssel töltik meg a szezon semleges, mégis telt tónusokkal. Meghatározó trenddé válik a könnyed kontrasztokon keresztül, a finom árnyékokkal tarkított nude kasmír, krémes gyöngyház és a Sahara szőke is, amely hajszín kiegyensúlyozott, a “golden hour” szépségét felidéző megjelenést kölcsönöz viselőjének.

Napcsókolta sötétbarna árnyalatok – tüzes borostyán és lágy konyak

A semleges barnák egyértelműen vonzó és hangsúlyos árnyalatok. Olyan lágy és többdimenziós színek sorát hozzák magukkal, mint az étcsokoládé, a leheletnyi vajkaramella vagy a merészebb kontrasztot képviselő tüzes borostyán. Bármely árnyalatra is esik a választás, a napcsókolta barna tónusok garantáltan pozitivitást biztosítanak a mindennapokban.

Éjjeli fények ihlette tónusok – hűvös barna és füstös levendula

Míg az előző szezon a vöröses árnyalatokról szólt, a jelenlegi sötétebb, hűvösebb alapszíneket hoz magával egy váratlan, dinamikus csavarral. A sötét olívia és a füstös levendula titokzatos színmélységet és irigylésre méltó, ultrafényes ragyogást kölcsönöznek a hajnak. Ezek az érzéki hűvös barna megjelenések vonzó, többdimenziós hatással bírnak, és tökéletes kiegészítői a természetes stílusú trendeknek.

Válaszd a tökéletes ápolást és játssz bátran a textúrákkal!

Különösen fontos figyelnünk arra, hogy milyen termékekkel támogatjuk természetes hajszínünk szépségét, hiszen ezzel nem csupán az árnyalatok ragyogását tartjuk fent, hanem pozitív életérzést is.

A Wella Professionals EIMI Perfect Me és EIMI Thermal Image utóápoló termékek segítségével kedvedre játszhatsz a különböző textúrákkal úgy, hogy közben megóvod hajad a különböző hőhatásoktól.

Hajunk megóvása és ápolása során a Wella Fusion, ColorMotion+ és az Invigo termékcsalád lesz segítségünkre. A Fusion termékek segítenek helyreállítani a sérült hajat és védenek a töredezés ellen, a Colormotion+ a színvédelemért és a haj erejének életben tartásáért felelnek, az Invigo Color Brillance termékek pedig ragyogóvá teszik a hajat, miközben segítenek a szín ápolásában is.

A termékeket és további információkat megtalálod a mywella.hu oldalon. Szalonkereső szolgáltatásukon keresztül könnyedén megtalálhatod a Wella szalonokat szerte az országban.

The post Újítsd meg természetes hajszíned! – 2022 őszi-téli trendjei (X) appeared first on Secret Stories.