“Fiatalos, letisztult, vintage esküvő volt a vágyunk” – Szabina és Márk

Rovatunkban ezúttal gyönyörű Daalarna menyasszonyunkat, Szabinát kérdeztük életük nagy napjáról, amelyet fiatalos, letisztult, vintage stílusban álmodtak meg.

Hogyan ismerkedtetek meg, és milyen volt a lánykérés?

Négy évvel ezelőtt, egy budapesti szórakozóhely szilveszteri bulijában ismerkedtünk meg, ahova majdnem nem érkeztünk meg a barátnőimmel, mert annyira elnevetgéltük az időt. Milyen jól tettük, hogy végül betoppantunk! Az egyik barátnőm párja már ott bulizott a társaságával, melynek történetesen Márk is része volt. Ő már számított rám, ezt nem tudtam, és azt hazudtam, Eszter vagyok. Márk belement a játékba, és egész este Eszternek hívott. Az este végén, mikor lebuktatott, pironkodva reméltem, hogy másnap elhív randizni. Szerencsére így lett.

A lánykérést többször kellett Márknak újragondolnia, hiszen a Covid az összes utazásunknak keresztbe tett.

Végül a szülinapján, 2021. januárjában egy kisebb utazást ajándékoztam neki Noszvajra. Mivel az ő szülinapja volt, én mit sem sejtve indultam a téli utazásra. Nagy meglepetésként ért, mikor megkért a hangulatos faházban, hogy legyek a felesége. Az időjárás pedig mesébe illő volt, egész hétvégén nagy pelyhekben hullott a hó, bejártuk a környéket, miközben a talpunk alatt ropogott a hó.

Milyen esküvőt álmodtatok meg magatoknak?

Fiatalos, letisztult, vintage esküvő volt a vágyunk. Az inárcsi Levendulással már régóta szemeztünk, így mivel a környéken születtem és nőttem fel, egy olyan helyen ünnepelhettünk, ami közel van az otthonomhoz, és nem mellesleg ütős helyszín 6000 tő levendulával. Az elmúlt évek egyik kedvenc nyári programja számunkra a levendulaszedés, így a helyszín szerelem volt első látásra.

Mivel makarmézom, úgy gondoltam, hogy milyen hangulatos lenne, ha az általam készített makramé dekoráció társaságában mondanánk ki a boldogító igent. Márknak is nagyon tetszett az ötlet és úgy láttuk, a Levendulás vintage stílusához remekül passzol.

Melyek voltak a legemlékezetesebb pillanatok?

A legjobb barátnőim már a készülődés perceit is emlékezetessé tették. Viszont a kedvenc pillanatom volt, mikor felvettem a ruhám, és elindultam a first look színhelye felé, ahol már Márk várt rám. Nagyon romantikus volt, és nagyon örültünk egymásnak. Szerettük a nyitótáncunkat is, amivel meginvitáltuk a táncparkettre násznépet. Tortázás előtt pedig egy csillagszóró alagúton sétáltunk át, ami szépen mutatott a Levendulás pajtájának ajtaja előtt.

A helyszín összes szeglete annyira szép, hogy minden pillanatot lélegzetelállítóvá tett.

Mi volt, ami miatt a leginkább izgultál?

Az időjárás miatt, de szerintem nincs menyasszony, aki ezen ne izgulna. Egész héten az időjárásjelentést néztem, tippelgettem melyik oldal mondhat igazat. Sajnos minden oldal esőt írt, hol kevesebbet, hol többet. Esett is végül, de szerencsére a környező településekre csapott le leginkább, minket nagyjából elkerült.

Változtatnál valamin utólag, ha lehetne?

Nem, minden tökéletes volt, ami nem a tervezett szerint történt, az is jól sült el. Volt olyan is, amit akkor nem is vettünk észre, annyira vittek minket az események.

+1: Miért ezt a ruhát választottad?

Ahogy kijött a BUDAPEST kollekció, csak ámultam, mennyire gyönyörűek a ruhák. A BDP 211 pedig azonnal szerelem volt, annyira tetszett a halter nyak kialakítása, és ahogy a szélén futnak a csipkevirágok.

Számomra már a próba előtt ez a darab volt “A ruha”.

Akkor még csak álmodoztam róla, majd mikor elmentem próbára, elsőnek próbáltam fel. Egyszerűen tökéletes volt. Természetesen még sok másik ruhát felpróbáltam, de ez volt az igazi. Az esküvőnkön pedig leírhatatlan érzés volt viselni.

Te is szeretnél szerepelni rovatunkban? Küldd be nekünk Daalarna ruhás esküvődet ide kattintva. Még több esküvői beszámolót találsz ezen a linken, vagy kövess minket az Instagramon és a Pinteresten még több inspirációért!

The post “Fiatalos, letisztult, vintage esküvő volt a vágyunk” – Szabina és Márk appeared first on Secret Stories.