Tökéletes luxusesküvő a Kempinski Hotel Corvinus Budapestben (X)

Impozáns épület, elegáns belső terek – az élet fontos pillanataihoz kellenek a külsőségek! Ha egy igazán különleges esküvői helyszínben gondolkodtok a nagy napra, akkor a Kempinski Hotel Corvinus Budapest tökéletes választás lehet. Dudás Ildikó PR igazgató és Nagy Laura, a hotel esküvőszervezője meséltek nekünk arról, miért érdemes a Kempinski Corvinusban tartani az esküvőtöket.

Kiknek ajánlják a Kempinski hotelt, mint esküvői helyszínt?

Nagy Laura értékesítési menedzser kolléganőnk foglalkozik minden esküvővel a szállodában, összeszokott, profi bankettcsapatunkkal karöltve. Ezért elsősorban azoknak a pároknak ajánljuk a Kempinskit, akik rá szeretnék bízni magukat egy olyan szolgáltatóra, aki mindent megszervez nekik. Így nincs szükség arra, hogy ők koordinálják az esküvő különböző elemeit, ami egyébként nem csak fáradságos feladat, hanem esélyt ad arra is, hogy elcsússzon pár részlet. Laura az előzetesen megkapott kívánságok alapján egyeztet a szállodán belül a különböző részlegekkel. Azoknak a pároknak is ajánljuk magunkat, akiknek fontos szállodánk hírneve, mint garancia a minőségre, illetve az, hogy jól megközelíthető, központi helyen legyen az esemény.

A szállodák másik nagy előnye, hogy minden évben visszatérhetnek falaink közé a párok az évforduló megünneplésére. 

Hány fős násznép fér el kényelmesen?

Tánctérrel, zenekarral együtt 200-250 fő.

Milyen szolgáltatásokat nyújt a hotel az esküvőjüket szervező pároknak? 

Egy szállodának kétségkívül megvan az az előnye, hogy tökéletes helyszín egy esküvőhöz, mert minden olyan elem megtalálható benne, amire szükség van az eseményhez. A hotel eleganciája, szükséges méretű, flexibilis termek, bútorok, étkészletek, catering, hang- és fénytechnika, táncparkett, dekoráció, virág, zene, szobák és lakosztályok, garázs, mosoda és vegytisztító. Szükség esetén maga a szertartás is lebonyolítható nálunk.

Milyen termek közül lehet választani?

Esküvőkhöz főleg a Grand Roomot ajánljuk, amely területe mobil falakkal flexibilisen növelhető/csökkenthető a létszám függvényében. A terem adottságai, stílusa és a kilátás (a csodásan felújított Fashion Streetre, amely különösen decemberben meseszép hátteret ad a rendezvénynek) miatt. A teremhez kapcsolódó tágas Foyer remekül használható fogadásra, koccintásra, fel lehet ott állítani a fotófalat, desszertsarkot, éjféli büfét.

Milyen egyéb szolgáltatókban tud segíteni a Kempinski? 

Gyakorlatilag mindenben, a bútoroktól a virágokon és a ceteringen át az esküvői tortáig.

Milyen exkluzív ajánlatok elérhetők jelenleg az esküvőjüket szervező párok számára?

A szálloda weboldalán külön almenüt szentelünk az esküvőknek, a kétféle csomagajánlat ide kattintva tekinthető meg.

Elérhetőség: Nagy Laura, events.corvinus@kempinski.com, +36 1 429 3478.

Szállodánk catering szolgáltatása, a The Kitchen Caters, kiváló referenciákkal rendelkezik az esküvők terén is. Azoknak a pároknak ajánljuk, akik exkluzív, romantikus vagy extravagáns helyszínen képzelik el a Nagy Napot akár Budapesten, akár vidéken. Részletek ezen a linken.

The post Tökéletes luxusesküvő a Kempinski Hotel Corvinus Budapestben (X) appeared first on Secret Stories.