Velencei filmfesztivál 2022 – A legstílusosabb sztárok Benes Anita szerint

A velencei filmfesztivál alkalmából 2022-ben is összegyűlt a filmes szakma színe-java. Most Benes Anita osztja meg a Secret Stories olvasóival a kedvenc szettjeit a vörös szőnyegről, illetve megmutatunk néhányat a legkülönlegesebb outfitek közül is.

Benes Anita kedvencei

„A fesztivál vörös szőnyeges szettjeit nézegetve az első, ami feltűnt, hogy volt itt minden, a minimalistától az extrémig, a szolidtól a magamutogatóig, tehát mindenki teljesen a saját ízlésére formálta a dresszkódot” – meséli a Daalarna tervezője.

„Nagyon sokan viseltek feketét most is, ahogy minden alkalommal, ennek a színválasztásnak viszont az a hátulütője, hogy hiába szép és elegáns benne valaki, másnap már senki sem fog emlékezni a szettjére. Két kivételt látok az említett szabály alól a felhozatalban.

Az egyik Palvin Barbi, akinek hiába fekete az Armani Privé ruhája, annyira tökéletesen átgondoltan lett összeállítva ez a keleti hatású look a sminktől a frizurán át a legapróbb részletekig a ruhán, hogy rá biztosan emlékezni fogunk még évek múltán is.

A másik fekete ruhás kedvencem Tilda Swinton, akinek pedig a személyisége olyan, hogy fantasztikusan mutat rajta ez a japán selyemkaftán az Alaia divatháztól. A színésznő másik szettje, amely egy feltűnő és karakteres Haider Ackermann kreáció, szintén telitalálat. (A színésznő sárgára festett frizurája pedig Ukrajna előtt tiszteleg – a szerk.)

Ezen kívül nagy kedvencem még Jodie Turner-Smith két szettje Christopher John Rogerstől. Mindkettő annyira egyedi és színpompás – üditően különlegesek a felhozatalban, és tökéletesen passzolnak a színésznőhöz.

És ha még egyet kellene mondanom, akkor a minimalista letisztultságra szavaznék, és így Grace Elizabeth fehér Alberta Ferretti estélyi ruhájára. Itt is a harmónia dominál nagyon erőteljesen, pedig látszólag semmi különös nincs a ruhában, és mégis milyen szépen életre kelti a viselője és az ezüst nyakék.”


További izgalmas szettek a velencei filmfesztivál vörös szőnyegéről

Fotók: Elle.com

Láttátok már a Daalarna TIMELESS Special Edition színpompás alkalmi ruháit? Ide kattintva megnézhetitek őket.

The post Velencei filmfesztivál 2022 – A legstílusosabb sztárok Benes Anita szerint appeared first on Secret Stories.