4 Daalarna munkatárs – 8 ruha a jótékonysági vásárról

Idén újra megrendezzük a népszerű Daalarna Jótékonysági Vásárt, ahol a régebbi kollekciók esküvői ruháit ezúttal is kedvezményes áron vásárolhatjátok meg. Most a Daalarna lelkes csapatának segítségével megmutatunk nektek néhány izgalmas darabot, melyek biztosan ott várnak majd rátok a fogason: 4 munkatárs kiválasztotta a kedvenc ruháit a vásáron biztosan megtalálható Daalarna kreációk közül. Megvan már a jegyetek?

Majlinger Anett, pénzügyi és logisztikai koordinátor

FLK 825

A FLK 825 ruhát a csipke hímzett jellege teszi igazán különlegessé, illetve ahogy a szoknyarészen visszaköszön – ezáltal egységessé téve a megjelenést. Leginkább nyári, kora őszi esküvőkön tudnám elképzelni, egy kicsit rusztikusabb helyszínen, akár egy borvidéken. Maga a csipke sem hétköznapi, a nagyobb motívumok miatt igazán karakteres menyasszonyoknak ajánlom, akik elegánsak és nőiesek is szeretnének lenni egyszerre életük nagy napján.

BDP 223 B

Szerintem a BDP 223 B igazán romantikus megjelenést kölcsönöz viselőjének. A ruha játékossága az aszimmetrikus kialakításában rejlik, mely által egy bohém, tavaszi vagy nyári esküvőn tudnám elképzelni hosszú puhatüll fátyollal. Azoknak a menyasszonyoknak ajánlanám, akik igazi romantikus lelkek, és hercegnőként szeretnének bevonulni jövendőbeliük felé.


Ruzsa Barbara, gyártási és minőség-ellenőrzési koordinátor

RPS 159

A Rhapsody kollekció 159-es modellje egy igazán modern darab, és bár hozzám a klasszikusabb stílus közelebb áll, egyáltalán nem bántam meg, hogy belebújtam ebbe a ruhába. Mindig is szemeztem vele a merészebb és vagány stílusa miatt, és felpróbálva pont azt a hatást keltette bennem, mint amit reméltem. Nagyon jó érzés volt viselni azzal a nőiességgel amit keltett bennem. A topnak remek a szabása, a csipke pedig még karakteresebbé teszi az amúgy sem mindennapi darabot.

RPS 166

Ez a ruha is a Rhapsody kollekcióból való, de stílusában mégis egészen más, mint az előbb viselt modell. Ebbe a ruhába a bájossága miatt szerettem bele. A dekoltázsa nyitott, ami igazán előnyös lehet, de leginkább a finom csipke miatt vált kedvessé számomra, ami egy kis sejtelmességet is kölcsönöz, így a nőiesség itt is helyet kapott egy kis romantikus hatással megkoronázva.


Végh Tamara, Order Processing Specialist

FLK 828

Ez a ruha különösen közel áll a szívemhez, hiszen a gyönyörű tüllszoknyát a csipke felsőrész, valamint a derékon lefolyó és az ujján található applikáció teszi igazán különlegessé. Egyszerre visszafogott és nőies, számomra ez a tökéletes párosítás. A hátán található gombsor pedig igazán finom eleganciát kölcsönöz a ruhának.

RPS 176

Nagyon kedvelem a hosszú ujjú fazonokat és ezt a modellt a csipke legyezőujjak végtelenül izgalmassá varázsolják ezzel a szűk sellőszoknyával párosítva. Imádtam felvenni, igazán könnyed, nőies viselet. Olyan menyasszonyoknak ajánlom, akik mediterrán esküvőre vágynak, és kedvelik a letisztult darabokat egy kis extrával kombinálva.


Rákos Lili, marketingasszisztens

FLK 829

Amikor a Daalarnában kezdtem el dolgozni, a FLK 829 menyasszonyi ruha volt az első, ami számomra szerelem volt első látásra (a többi minimum 10 kedvencem között). Őszintén szólva az egész FOLK kollekció nagyon közel áll a szívemhez: a ruhák, a kollekció képek, a fotózási helyszín, az alapanyagok és még sorolhatnám…

Sosem gondoltam volna, hogy egy sellő fazonú ruha engem ennyire magával tud ragadni, mindig is az egyszerű, letisztult vonalat képviseltem az öltözködésem terén. Nagyon tetszik a különleges csipkemotívum és a szoknya alján lévő puhatüll uszály találkozása, ez a kombináció hihetetlenül elegánssá teszi a megjelenést.

BDP 215

A Budapest kollekció BDP 215 modellje számomra megtestesíti a klasszikus menyasszonyi ruha fogalmát nagy volumenű kristálytüll szoknyájával, amit az anyag elegáns csillogása és a topján megtalálható, kisebb-nagyobb 3D virágok tesznek tökéletessé. Aki a nagy napján igazi hercegnőként szeretne tündökölni, annak nyugodt szívvel ajánlom ezt a fazont, biztos, hogy nem fog csalódást okozni.

A Daalarna Jótékonysági Vásár további részleteit ide kattintva találjátok meg, jegyeket pedig a jegy.hu-n tudtok vásárolni.

The post 4 Daalarna munkatárs – 8 ruha a jótékonysági vásárról appeared first on Secret Stories.