TIMELESS Special Edition – Színes ruhák esküvőre és más alkalmakra

Egy különleges fotóanyagot osztunk most meg veletek a Secret Stories-on. Íme a TIMELESS Special Edition – egy Daalarna kollekció, amelyben színes ruhák, futurisztikus anyagok és modern látványelemek keverednek. Vajon ilyenek lesznek a jövő esküvői ruhái? Az biztos, hogy akár esküvőn, akár más eseményen viselve minden szem rátok fog szegeződni ezekben a látványos kreációkban.

TIMELESS Special Edition – A színes ruhák története

Talán emlékeztek arra, hogy idén tavasszal debütált a Daalarna legújabb esküvői ruhakollekciója, amely a TIMELESS nevet kapta. Ezt követően pedig az áprilisi Daalarna Fashion Show-n – ahol a márka 20 éves fennállását ünnepeltük – nemcsak az új kollekciót, hanem egy „best of” válogatást és néhány futurisztikus hangulatú, színes alkalmi ruhát is láthatott a közönség.   

Ezeket a látványos és különleges ruhákat kimondottan a bemutatóra álmodta meg Benes Anita. Mivel a show helyszíne a futurisztikus hangulatú Széllkapu Park volt a Millenárison, az izgalmas építészeti megoldásokban gazdag parkhoz merész anyagválasztás és modern megoldások társulnak.

TIMELESS Special Edition – Színes ruhák esküvőre és más alkalmakra

Benes Anita inspirációja

Benes Anita így mesél a színes ruhák megalkotásának folyamatáról: „Ez a különkiadás, amely a TIMELESS kollekció részét képezi, tulajdonképpen egy vízió arról, hogy a jövőben milyen típusú esküvői ruhák kerülhetnek előtérbe. Kimondottan olyan alapanyagokat kerestem ezúttal, amelyek nem a megszokott, klasszikus esküvői alapanyagok. Ennek megfelelően nagy hangsúlyt kaptak a színváltós, neon és élénk színű vagy éppen fémszálakkal átszőtt, különleges haute couture alapanyagok, amelyeket merész látványelemekkel – például nagy masnikkal, hatalmas, buggyos ujjakkal – párosítottam az egyébként klasszikus, időtlen hangulatú szabásvonalakhoz.

És hogy kiknek álmodta meg őket Benes Anita? „Kimondottan olyan személyiségeknek ajánlom ezt a kollekciót, akik élvezik, ha egy partiban vagy más alkalmon minden tekintet rájuk szegeződik. Ezek a ruhák ugyanis egészen biztosan nem maradnak észrevétlenek, bármilyen eseményről legyen is szó.”

Íme a TIMELESS Special Edition lookbook fotói! Ne felejtsétek elmenteni a Pinterest táblátokra a kedvenceiteket!

TIMELESS Special Edition – Színes ruhák esküvőre és más alkalmakra
Fotók: Papp Éva és Schneider Zoltán, Smink és frizura: Kiss Csilla, Modellek: Marta (The DIARY Management), Artemis (Highlight Models), Helyszín: Széllkapu Park - Millenáris, Budapest

The post TIMELESS Special Edition – Színes ruhák esküvőre és más alkalmakra appeared first on Secret Stories.