Jennifer Lopez három esküvői ruhája a Daalarna tervezőjének szemével

A hír igaz: Jennifer Lopez és Ben Affleck összeházasodtak, méghozzá egymás után kétszer is! Az álompár először 2022. július 16-án Las Vegasban, egy meghitt ceremónián fogadott örök hűséget egymásnak, majd pedig augusztus 20-án Georgiában mondott újra igent egymásra, ezúttal a család és a barátok körében. Íme minden részlet, ami tudható JLo és Ben esküvőjéről, amelyen belül is Jennifer Lopez három esküvői ruhája kerül nálunk reflektorfénybe, hiszen Benes Anita, a Daalarna tervezője is elmondja róluk a véleményét.

Jennifer Lopez és Ben Affleck love story-ja

JLo (52) és Ben (49) közös története húsz évvel ezelőttre nyúlik vissza, amikor is két évig egy párt alkottak, sőt jegyben is jártak, és még az esküvő dátumát is kitűzték. Az álompár azonban előbb a túl nagy médiaérdeklődésre hivatkozva elhalasztotta az esküvőt, majd szakított. Jen nem sokal később Marc Anthony felesége lett, akitől ikrei születtek, Ben pedig Jennifer Garnert vette feleségül, akivel három közös gyermekük született.

Eltelt húsz év, mindketten túl voltak közben válásokon és szakításokon, amikor is 2021 tavaszán úgy álltak a csillagok, hogy mindketten pont egyszerre voltak szinglik. Ez nekik is feltűnhetett, ugyanis áprilisban együtt látták őket Los Angelesben, később pedig félreérthetetlen képeken az is nyilvánvalóvá vált, hogy ismét együtt vannak.

Azóta többször nyilvánosan is megerősítették kapcsolatukat interjúkban és közös vörös szőnyeges megjelenésekkel. 2022 áprilisában pedig jött a hír, hogy eljegyezték egymást.

JLo húsz évvel ezelőtt a jegygyűrűjével

JLo és Ben Affleck Las Vegas-i esküvője

Az első esküvőről egyelőre kevés részletet lehet tudni, amit pedig igen, azt is JLo saját hírleveléből, amit a rajongóinak küld ki időnként. Eszerint a Little White Wedding Chapel elnevezésű Las Vegas-i kápolnában házasodtak össze július 16-án éjfél után. Az eseményen Jennifer ikergyermekei, Max és Emme voltak jelen, valamint az énekesnő édesanyja.

„Megcsináltuk. A szerelem gyönyörű. A szerelem jóságos. És úgy tűnik, hogy türelmes is. Húsz éven át” – így kezdődik a nagy hírt bejelentő vallomás, amit Jennifer már Mrs. Jennifer Lynn Affleck-ként írta alá. Mint írja, a kápolna éjfélkor bezár, de a kedvükért kivételt tettek, és picit tovább tartottak nyitva, megvárva azt is, hogy néhány közös szelfit lőhessenek emlékül.

„Felolvastuk egymásnak a saját magunk által írt fogadalmakat, és gyűrűt cseréltünk, amit mostantól egy életen át viselni fogunk. (…) Végül a lehető legtökéletesebb esküvőnk volt, amiről csak álmodhattunk” – írja.

Jennifer Lopez Las Vegasban viselt esküvői ruhájáról szintén a hírlevélből értesültek a rajongók. Eszerint egy „valami régi” típusú ruhát viselt az egyik régebbi filmjéből, és Ben sem gondolta túl a dolgot: csak kivett valamit a gradróbjából. Ugyanakkor a hírlevélben megosztott fotók alapján JLo két esküvői ruhát is viselt, mégpedig a szemfülesek szerint egy Zuhair Murad kreációt.  

Állítólag az volt az egyik esküvői ruha, amit JLo las Vegasban viselt

Második felvonás: Újabb esküvő Georgiában

A szűk körű Las Vegas-i esküvő után Jen és Ben mindenki nagy meglepetésére 2022. augusztus 20-án újra összeházasodott, ezúttal már a család és a barátok körében. Az esküvő helyszíne saját otthonuk volt, amely Riceboróban, Georgia államban található.

Az esküvői hétvége pénteken kezdődött egy vacsorával, amit a másnapi ceremónia követett. A 45 perces szertartást Jay Shetty – korábban hindu szerzetes, manapság bestseller író és életmód coach – tartotta. Érdekesség, hogy Lily Collins és Charlie McDowell esküvőjét is ő celebrálta tavaly.

Ezt koktélóra, majd egy exkluzív vacsora követte, ezután pedig parti hajnalig, közben pedig még tűzijáték is volt. Ezt követően vasárnap egy brunch-csal zárult az eseménysorozat.

Fotó: @johnrussophoto

Jennifer Lopez három esküvői ruhája

Jennifer Lopez három esküvői ruhát is viselt a nagy napon – mindhármat a Ralph Lauren divatház tervezte meg neki, akikkel évek óta szoros kapcsolatot ápolnak. Ráadásul nem csak JLo, hanem Ben Affleck és az öt korábbi házasságokból származó gyerek is talpig a divatház kreációiba öltözött erre az alkalomra. A családot a vendégeket pedig arra kérték, hogy mindenki fehéret viseljen a ceremónia napján. Lássuk tehát Jennifer három esküvői ruháját egyesével, amelyekkel kapcsolatban Benes Anita, a Daalarna tervezője is elmondja a véleményét, és ajánl egy-egy hasonló Daalarna ruhát is annak, aki JLo stílusában szeretne férjhez menni.

Jlo esküvői ruhája #1

A ceremónia alatt viselt esküvői ruha volt az első a három Ralph Lauren ruha közül, amelyet JLo az este során viselt. Több mint 500 méter szövetet vágtak fodrokra, hogy elkészítsék Ralph Lauren klasszikus garbós oszlopruhájának esküvői változatát. A fodrokat ezután kézzel rögzítették, és egy hatalmas, romantikus uszályt készítettek, hogy a segítségével még grandiózusabbá váljon a ruhaköltemény. A ruha ujját is lépcsőzetes fodrokkal hangsúlyozták, a tollas garbónyak pedig igazán különlegessé tette a kreációt. A katedrális hosszúságú fátyol csak fokozta a look drámai hatását.

Benes Anita: “Nagyon tetszik a ruha minimál vonalvezetése, és hogy nem a szexiséget hangsúlyozza, hanem az esküvői tradícióknak megfelelően inkább a visszafogottságot. Ez a stílus, mint tudjuk, Jennifer Lopezre alapvetően nem jellemző – egyik kampányában meztelenül is szerepelt -, így igazi meglepetés tőle ez az esküvői ruhaválasztás. Azt is külön kiemelném, hogy örömteli látni egy végre ennyire egyedi tervezést, ami nem jön veled mindenhol szembe a Pinteresten. A sellő fazont pedig szerintem a latin nőknek találták ki: fantasztikusan jól hangsúlyozza JLo alakját ez a szabás.”

Egy kis inspiráció: A Daalarna LOVESTORY kollekció modellje
A Daalarna BUDAPEST kollekció BDP 201 B modellje

Jlo esküvői ruhája #2

A második menyasszonyi ruhát már a szertartást követően viselte Jennifer. Ennek különlegességét a kézműves részletek adták: harminc munkatárs dolgozott azon, hogy a gyöngyökkel és Swarovski kristályokkal gazdagon díszített ruha időre elkészüljön.

Benes Anita: “Ez a ruha is nagyon tetszik, igazán dívás lett, már-már túlmutat az esküvői ruha kategórián, színpadra is tökéletes viselet lenne. A Daalarna korábbi, BELLE kollekciójában volt egyszer egy hasonló, gyöngyös-flitteres ruhánk – magunk között csak “nagy Gatsby ruha”-ként emlegettük.

Inspiráció: A Daalarna BELLE kollekciójának különleges Gatsby-stílusú ruhája

Jlo esküvői ruhája #3

A harmadik ruhát a partira húzta fel az énekesnő. Itt a klassziku sellő sziluettet egy Swarovski-kristályokkal díszített kulcslyuk nyakkivágás dobja fel.

Benes Anita: Ez is egy gyönyörű, minalista vonalvezetésű darab, egy klasszikus, örök fazon, amelyet akár később más alkalmakon is viselhet majd JLo.

Nektek melyik a kedvencetek Jennifer Lopez három esküvői ruhája közül? Írjátok meg kommentben!

Olvasd el ezeket is:

The post Jennifer Lopez három esküvői ruhája a Daalarna tervezőjének szemével appeared first on Secret Stories.